L' HORA A QUALSEVOL PUNT DEL MÓN

ENS VISITEN DES DE ....

EL NOSTRE COL·LEGI

EL NOSTRE COL·LEGI
clica a sobre de la imatge

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS
Congregación religiosa de vida apostólica, fundada hace 147 años por el Venerable Padre Usera en Toro (Zamora) y consagrada a la evangelización, educación de la juventud y solidaridad con los más desfavorecidos.

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN
El Venerable Jerónimo Mariano Usera y Alarcón, Fundador de la Congregación de las Hermanas del Amor de Dios, nació en Madrid el 15 de septiembre de 1810 y murió en La Habana (Cuba), el 17 de mayo de 1891. El 28 de junio de 1999 fue declarado Venerable por el Santo Padre Juan Pablo II. "En estas dos cosas, principalmente, se parece el hombre a Dios: en decir la verdad y en hacer el bien" (Padre Usera)

LEMA CURS 2014-15

LEMA CURS 2014-15
HI HA LLUM...CONNECTA'T, TRANSMET I TRANSFORMA

CONSULTA AMB EL CERCADOR GOOGLEGoogle

WWW
ALUMNES DE MARGA

CALENDARI DELS ALUMNES DE MARGA

diumenge, 27 d’abril de 2014

JORNADES CULTURALS. L'EDAT MITJANA


 
Amb aquestes imatges volem mostrar algunes de les activitats realitzades aquests dies a l'escola. S'han fet les jornades culturals  (tema medieval) aprofitant la celebració de Sant Jordi, dia molt important a a Catalunya i el divendres 25, vam recordar com cada any al Pare Usera, fundador de la congregació de les germanes del "Amor de Dios", que enguany, celebraven els seus 150 anys d'existència i per tant  ha estat festa GRAN! Moltes felicitats a totes les comunitats educatives, a l'esforç dels professors, a la col.laboració dels pares i a l'entusiame dels nostres alumnes.
Professors del  CICLE MITJÀ: ROSA, Mª CARMEN, MARGA, JAVI, ESTEFANIA, OLGA, MAITE i MARTA (d'esquerra a dreta)

                                                                MOSTRA DE DRACSCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada