L' HORA A QUALSEVOL PUNT DEL MÓN

ENS VISITEN DES DE ....

EL NOSTRE COL·LEGI

EL NOSTRE COL·LEGI
clica a sobre de la imatge

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS
Congregación religiosa de vida apostólica, fundada hace 147 años por el Venerable Padre Usera en Toro (Zamora) y consagrada a la evangelización, educación de la juventud y solidaridad con los más desfavorecidos.

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN
El Venerable Jerónimo Mariano Usera y Alarcón, Fundador de la Congregación de las Hermanas del Amor de Dios, nació en Madrid el 15 de septiembre de 1810 y murió en La Habana (Cuba), el 17 de mayo de 1891. El 28 de junio de 1999 fue declarado Venerable por el Santo Padre Juan Pablo II. "En estas dos cosas, principalmente, se parece el hombre a Dios: en decir la verdad y en hacer el bien" (Padre Usera)

LEMA CURS 2014-15

LEMA CURS 2014-15
HI HA LLUM...CONNECTA'T, TRANSMET I TRANSFORMA

CONSULTA AMB EL CERCADOR GOOGLEGoogle

WWW
ALUMNES DE MARGA

CALENDARI DELS ALUMNES DE MARGA

dissabte, 25 de juny de 2011

TOT UN ESTIU PEL DAVANT!


Estimats alumnes, el curs s'ha acabat i uns fantàstics moments heu de començar a explorar; dies de piscina i platja, d'amics i de parc, en el càmpig, a l'apartament o al poble, moments inoblidables que ja han arribat.
El curs ha estat llarg, molts deures, controls, avui em preguntaran?, toca presentar el dibuix de plàstica i també la redacció. Tot, tot al cap o a l'agenda, però no em puc oblidar, la bata, el control signat! Per fi ja em puc alliberar i de l'estiu començar a disfrutar.
Setembre arribarà, però hores d'ara queda lluny i moltes vivències he d'adquirir abans.
En aquests moments a tots i cadascun de vosaltres les gràcies us vull donar per haver-me donat l'oportunitat de participar en l'aventura de créixer que esteu desenvolupant. UN PETÓ MOLT FORT. Marga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada