L' HORA A QUALSEVOL PUNT DEL MÓN

ENS VISITEN DES DE ....

EL NOSTRE COL·LEGI

EL NOSTRE COL·LEGI
clica a sobre de la imatge

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS
Congregación religiosa de vida apostólica, fundada hace 147 años por el Venerable Padre Usera en Toro (Zamora) y consagrada a la evangelización, educación de la juventud y solidaridad con los más desfavorecidos.

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN
El Venerable Jerónimo Mariano Usera y Alarcón, Fundador de la Congregación de las Hermanas del Amor de Dios, nació en Madrid el 15 de septiembre de 1810 y murió en La Habana (Cuba), el 17 de mayo de 1891. El 28 de junio de 1999 fue declarado Venerable por el Santo Padre Juan Pablo II. "En estas dos cosas, principalmente, se parece el hombre a Dios: en decir la verdad y en hacer el bien" (Padre Usera)

LEMA CURS 2014-15

LEMA CURS 2014-15
HI HA LLUM...CONNECTA'T, TRANSMET I TRANSFORMA

CONSULTA AMB EL CERCADOR GOOGLEGoogle

WWW
ALUMNES DE MARGA

CALENDARI DELS ALUMNES DE MARGA

dissabte, 12 de març de 2011

COM ES PRODUEIX UN TSUNAMITal com hem vist a través del mitjans de comunicació, ahir al Japó van patir un dels terratrèmols més forts de la història. Les imatges són terribles, el nombre de víctimes i desapareguts és incontable i Japó és un dels països del món millor preparats per enfrontar-se davant d'una catàstrofe d'aquesta magnitud; però i davant de tsunamis? La força del mar és tal magnitud que no hi ha mitjans tècnics per enfrontar-s'hi. Amb aquest vídeo espero que tinguem una idea clara del per què d'un tsunami.
I molta força per a la població del Japó, per a la reconstrucció del país i per continuar vivint amb el dolor de la pèrdua de les víctimes humanes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada