L' HORA A QUALSEVOL PUNT DEL MÓN

ENS VISITEN DES DE ....

EL NOSTRE COL·LEGI

EL NOSTRE COL·LEGI
clica a sobre de la imatge

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS
Congregación religiosa de vida apostólica, fundada hace 147 años por el Venerable Padre Usera en Toro (Zamora) y consagrada a la evangelización, educación de la juventud y solidaridad con los más desfavorecidos.

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN
El Venerable Jerónimo Mariano Usera y Alarcón, Fundador de la Congregación de las Hermanas del Amor de Dios, nació en Madrid el 15 de septiembre de 1810 y murió en La Habana (Cuba), el 17 de mayo de 1891. El 28 de junio de 1999 fue declarado Venerable por el Santo Padre Juan Pablo II. "En estas dos cosas, principalmente, se parece el hombre a Dios: en decir la verdad y en hacer el bien" (Padre Usera)

LEMA CURS 2014-15

LEMA CURS 2014-15
HI HA LLUM...CONNECTA'T, TRANSMET I TRANSFORMA

CONSULTA AMB EL CERCADOR GOOGLEGoogle

WWW
ALUMNES DE MARGA

CALENDARI DELS ALUMNES DE MARGA

dissabte, 9 de novembre de 2013

SORTIDA A L'OBRADOR DELS 15

El passat dimarts, dia 5 de novembre, els alumnes de 3r A vam anar a fer un taller sobre el pa i ens vam convertir en forners! La valoració de l'activitat va ser que ens ho vam passar genial! I vam aprendre un munt de coses!
 El lloc era l'Obrador del 15 situat al Pg. Maragall, nº 209. La Mònica i el David ens van atendre de meravella. Us el recomanem!

Clica en: L'obrador dels 15 i enllaçaràs amb la seva página web
 
WWW.LOBRADORDELS15.COM
 

1 comentari:

  1. Va estar un plaer compartir amb vosaltres el nostre dia dia!! Us vareu portar tots super bé!! Espero que gaudissiu molt amb els vostres de la coca de forner que vareu elaborar. Mònica. L'Obrador dels 15.

    ResponElimina