L' HORA A QUALSEVOL PUNT DEL MÓN

ENS VISITEN DES DE ....

EL NOSTRE COL·LEGI

EL NOSTRE COL·LEGI
clica a sobre de la imatge

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS
Congregación religiosa de vida apostólica, fundada hace 147 años por el Venerable Padre Usera en Toro (Zamora) y consagrada a la evangelización, educación de la juventud y solidaridad con los más desfavorecidos.

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN
El Venerable Jerónimo Mariano Usera y Alarcón, Fundador de la Congregación de las Hermanas del Amor de Dios, nació en Madrid el 15 de septiembre de 1810 y murió en La Habana (Cuba), el 17 de mayo de 1891. El 28 de junio de 1999 fue declarado Venerable por el Santo Padre Juan Pablo II. "En estas dos cosas, principalmente, se parece el hombre a Dios: en decir la verdad y en hacer el bien" (Padre Usera)

LEMA CURS 2014-15

LEMA CURS 2014-15
HI HA LLUM...CONNECTA'T, TRANSMET I TRANSFORMA

CONSULTA AMB EL CERCADOR GOOGLEGoogle

WWW
ALUMNES DE MARGA

CALENDARI DELS ALUMNES DE MARGA

diumenge, 22 de maig de 2011

COLÒNIES DEL CICLE SUPERIOR A PALAMÓS - MAIG 2011El passat dia 11, 12 i 13 de maig els alumnes del cicle superior vam anar de colònies! El destí era Palamós a Girona.
La casa es deia LA FOSCA i no sabem per què ja que era ben blanca!
Vam fer activitats relacionades amb el mar com la visita al Port de Palamós a l'arribada dels pescadors, vam veure la venta del peix a la llotja i el millor de tot va ser el gatet de mar que uns pescadors ens van donar.
També vam fer taller de nussos mariners, taller als aquaris i vam sentir com bufaven tots els vents i nosaltres a dins de la barca! Tranquils era a la piscina de la casa!
Vam fer una sortida cap a l'Estartit per visitar les illes Medes en el Nautilus. Ens va agradar d'allò més!
Vam anar a la platja de la Fosca a fer una activitat que es deia "EL LITORAL ROCÓS" consistia en buscar animals o plantes que viuen en aquest medi. Ens va anar fantàstic perquè vam treure botifarres de mar,crancs, algues i un pop!
El millor de tot va ser sense dubte la discoteca, tots érem afònics a l'endemà!
Ara ja han acabat, però sempre podrem fruir d'aquest record.
GRÀCIES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada