L' HORA A QUALSEVOL PUNT DEL MÓN

ENS VISITEN DES DE ....

EL NOSTRE COL·LEGI

EL NOSTRE COL·LEGI
clica a sobre de la imatge

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS
Congregación religiosa de vida apostólica, fundada hace 147 años por el Venerable Padre Usera en Toro (Zamora) y consagrada a la evangelización, educación de la juventud y solidaridad con los más desfavorecidos.

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN
El Venerable Jerónimo Mariano Usera y Alarcón, Fundador de la Congregación de las Hermanas del Amor de Dios, nació en Madrid el 15 de septiembre de 1810 y murió en La Habana (Cuba), el 17 de mayo de 1891. El 28 de junio de 1999 fue declarado Venerable por el Santo Padre Juan Pablo II. "En estas dos cosas, principalmente, se parece el hombre a Dios: en decir la verdad y en hacer el bien" (Padre Usera)

LEMA CURS 2014-15

LEMA CURS 2014-15
HI HA LLUM...CONNECTA'T, TRANSMET I TRANSFORMA

CONSULTA AMB EL CERCADOR GOOGLEGoogle

WWW
ALUMNES DE MARGA

CALENDARI DELS ALUMNES DE MARGA

dijous, 5 de maig de 2011

CELEBRACIÓ DEL DIA DEL PARE USERA


Ja ha passat! Tot l'any esperant poder celebrar aquest dia a l'escola i ara ja forma part dels nostres records.

Vam començar la jornada amb una activitat molt engrescadora, es tractava de fer l'escut del nostre col.legi, hores d'ara ja llueixen els treballs en un mural a l'aula. Després vam anar a la tómbola, volíem obtenir una "ganga" per un euro i alguns ho vam aconseguir.
Seguidament vam sortir al camp de futbol del Turó i els professors d'educació física, el Carlos i el Javi ens van organitzar uns jocs que els nostres tutors van posar en marxa. Després d'esmorzar, vam anar a la capella del col·legi per assistir a l'Eucaristia celebrada per commemorar els 147 anys de la Congregació de les Germanes de l'Amor de Déu, fundada pel Venerable Pare Usera a Toro (Zamora).

Detall del mural que vam omplir de bons desitjos a l'Eucaristia


Per la tarda vam anar al saló d'actes i vam fruir de la pel·lícula "Gru, mi villano favorito". Ens va agradar d'allò més.
Ara, ja només, ens queda esperar a la propera celebració. Visca el Pare Usera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada