L' HORA A QUALSEVOL PUNT DEL MÓN

ENS VISITEN DES DE ....

EL NOSTRE COL·LEGI

EL NOSTRE COL·LEGI
clica a sobre de la imatge

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS
Congregación religiosa de vida apostólica, fundada hace 147 años por el Venerable Padre Usera en Toro (Zamora) y consagrada a la evangelización, educación de la juventud y solidaridad con los más desfavorecidos.

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN
El Venerable Jerónimo Mariano Usera y Alarcón, Fundador de la Congregación de las Hermanas del Amor de Dios, nació en Madrid el 15 de septiembre de 1810 y murió en La Habana (Cuba), el 17 de mayo de 1891. El 28 de junio de 1999 fue declarado Venerable por el Santo Padre Juan Pablo II. "En estas dos cosas, principalmente, se parece el hombre a Dios: en decir la verdad y en hacer el bien" (Padre Usera)

LEMA CURS 2014-15

LEMA CURS 2014-15
HI HA LLUM...CONNECTA'T, TRANSMET I TRANSFORMA

CONSULTA AMB EL CERCADOR GOOGLEGoogle

WWW
ALUMNES DE MARGA

CALENDARI DELS ALUMNES DE MARGA

divendres, 13 de novembre de 2009

TREBALLS D'ED.PLÀSTICA´

Els alumnes de 5è A acabem de fer el tema de la prehistòria a coneixement del medi i com activitat final hem fer aquests treballs que són coves del paleolític on els homes d'aquella època vivien durant l'hivern. Nosaltres ho podem veure al suro de la classe, però ara també ho podeu veure vosaltres i ho volem compartir des d aquí. Esperem que us agradi!

Els alumnes de 5è A acabem de fer el tema de la prehistòria i hem relacionat Ed. plàstica amb Coneixement del Medi realitzant aquests treballs que són coves on els homes del paleolític desenvolupaven les seves feines en els llargs i durs mesos d'hivern. Les tenim penjades en el suro de la classe i ara aquí. Desitgem que us agradin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada