L' HORA A QUALSEVOL PUNT DEL MÓN

ENS VISITEN DES DE ....

EL NOSTRE COL·LEGI

EL NOSTRE COL·LEGI
clica a sobre de la imatge

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS
Congregación religiosa de vida apostólica, fundada hace 147 años por el Venerable Padre Usera en Toro (Zamora) y consagrada a la evangelización, educación de la juventud y solidaridad con los más desfavorecidos.

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN
El Venerable Jerónimo Mariano Usera y Alarcón, Fundador de la Congregación de las Hermanas del Amor de Dios, nació en Madrid el 15 de septiembre de 1810 y murió en La Habana (Cuba), el 17 de mayo de 1891. El 28 de junio de 1999 fue declarado Venerable por el Santo Padre Juan Pablo II. "En estas dos cosas, principalmente, se parece el hombre a Dios: en decir la verdad y en hacer el bien" (Padre Usera)

LEMA CURS 2014-15

LEMA CURS 2014-15
HI HA LLUM...CONNECTA'T, TRANSMET I TRANSFORMA

CONSULTA AMB EL CERCADOR GOOGLEGoogle

WWW
ALUMNES DE MARGA

CALENDARI DELS ALUMNES DE MARGA

diumenge, 9 de febrer de 2014

SORTIDA A MERCABARNA


El passat divendres dia 7 de febrer, el alumnes de 3r.A i de 3r.B, vam anar a visitar el mercat del peix de Mercabarna. Vam visitar les instal.lacions de l'empresa Maresmar on la nostra monitora, l'Emma, ens va explicar algunes característiques morfològiques de nècores, cabres de mar, llagostes...,seguidament vam anar al centre interactiu del peix on ens van explicar un munt de coses sobre els peixos.
Al migdia vam anar al mercat central del peix, els serveis de neteja estaven netejant perquè a la nit s'iniciaria l'activitat de venda entre majoristes i propietaris de peixateries, de manera que a primera hora del matí ja podem anar a comprar el peix ben fresc, que el dia anterior han pescat els pescadors.
Ja teníem gana i ens vam portar a dinar, va ser fantàstic! i quin dinar més bo! El podeu veure a la fotografía de la taula parada. Ah! i per postres plàtan!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada