L' HORA A QUALSEVOL PUNT DEL MÓN

ENS VISITEN DES DE ....

EL NOSTRE COL·LEGI

EL NOSTRE COL·LEGI
clica a sobre de la imatge

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS
Congregación religiosa de vida apostólica, fundada hace 147 años por el Venerable Padre Usera en Toro (Zamora) y consagrada a la evangelización, educación de la juventud y solidaridad con los más desfavorecidos.

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN
El Venerable Jerónimo Mariano Usera y Alarcón, Fundador de la Congregación de las Hermanas del Amor de Dios, nació en Madrid el 15 de septiembre de 1810 y murió en La Habana (Cuba), el 17 de mayo de 1891. El 28 de junio de 1999 fue declarado Venerable por el Santo Padre Juan Pablo II. "En estas dos cosas, principalmente, se parece el hombre a Dios: en decir la verdad y en hacer el bien" (Padre Usera)

LEMA CURS 2014-15

LEMA CURS 2014-15
HI HA LLUM...CONNECTA'T, TRANSMET I TRANSFORMA

CONSULTA AMB EL CERCADOR GOOGLEGoogle

WWW
ALUMNES DE MARGA

CALENDARI DELS ALUMNES DE MARGA

dissabte, 15 d’octubre de 2011

MURAL REALITZAT PELS ALUMNES EL CICLE SUPERIOR

Aquest mural s'ha realitzat per donar sentit a la celebració d'inici de curs.


El nostre objectiu específic pel curs 2011-12 és descobrir en l'Evangeli l'alegria de la Bona Notícia, experimentant-la i compartint-la a través de la relació amb els altres.

Els cursos del cicle superior vam anar a la capella de l'escola i vam fer una celebració en la que vam presentar l'objectiu, vam fer una lectura de l'agenda escolar i vam reflexionar, parlar , cantar i escriure el nostre compromís personal pel present curs.

Hores d'ara aquest mural decora el passadís del nostre cicle. Oi que és bonic? Doncs ens ha agradat molt participar en la seva confecció!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada