L' HORA A QUALSEVOL PUNT DEL MÓN

ENS VISITEN DES DE ....

EL NOSTRE COL·LEGI

EL NOSTRE COL·LEGI
clica a sobre de la imatge

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS
Congregación religiosa de vida apostólica, fundada hace 147 años por el Venerable Padre Usera en Toro (Zamora) y consagrada a la evangelización, educación de la juventud y solidaridad con los más desfavorecidos.

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN
El Venerable Jerónimo Mariano Usera y Alarcón, Fundador de la Congregación de las Hermanas del Amor de Dios, nació en Madrid el 15 de septiembre de 1810 y murió en La Habana (Cuba), el 17 de mayo de 1891. El 28 de junio de 1999 fue declarado Venerable por el Santo Padre Juan Pablo II. "En estas dos cosas, principalmente, se parece el hombre a Dios: en decir la verdad y en hacer el bien" (Padre Usera)

LEMA CURS 2014-15

LEMA CURS 2014-15
HI HA LLUM...CONNECTA'T, TRANSMET I TRANSFORMA

CONSULTA AMB EL CERCADOR GOOGLEGoogle

WWW
ALUMNES DE MARGA

CALENDARI DELS ALUMNES DE MARGA

dissabte, 29 de juny de 2013

ÚLTIM DIA DEL CURS 2012-13Nois i noies el dia 21 ens vam acomiadar ! Plors i alegries es van juntar.
Us desitjo que passeu un magnífic estiu, que us oblideu del llibre de medi, del de mates i del de català, les redaccions, els problemes i la fitxa per entregar, de la bata, el xandall, la motxilla, els controls signats i dels deures de demà !
És temps d'esbarjo, calor,aigua, mar, piscina i al titanic a jugar !
Us trobaré a faltar, són moltes les hores que hem compartit i màgic el temps que hem passat. A tots: Nareth, Pol, Andrea, María, Clàudia, Alejandro M., Àlex, Michael, Àngel, Xavier, Rodrigo, Alejandro S., Erik, Esther, Clàudia, Aida, Laura, Ainara, Yoselín, Lucía, Mireia C., Mireia H., Manuel i Lucas  us dic gràcies i molta sort per endavant. Sempre us portaré en un racó del meu cor.
De tota manera, els deures de l'estiu espero que els esteu fent, amb calma i tranquil.litat, ben fets, i al setembre me'ls passeu a entregar. Encantada estaré de tornar-vos a veure més alts i ben contents! Moltes felicitats  6è B!    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada