L' HORA A QUALSEVOL PUNT DEL MÓN

ENS VISITEN DES DE ....

EL NOSTRE COL·LEGI

EL NOSTRE COL·LEGI
clica a sobre de la imatge

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS
Congregación religiosa de vida apostólica, fundada hace 147 años por el Venerable Padre Usera en Toro (Zamora) y consagrada a la evangelización, educación de la juventud y solidaridad con los más desfavorecidos.

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN
El Venerable Jerónimo Mariano Usera y Alarcón, Fundador de la Congregación de las Hermanas del Amor de Dios, nació en Madrid el 15 de septiembre de 1810 y murió en La Habana (Cuba), el 17 de mayo de 1891. El 28 de junio de 1999 fue declarado Venerable por el Santo Padre Juan Pablo II. "En estas dos cosas, principalmente, se parece el hombre a Dios: en decir la verdad y en hacer el bien" (Padre Usera)

LEMA CURS 2014-15

LEMA CURS 2014-15
HI HA LLUM...CONNECTA'T, TRANSMET I TRANSFORMA

CONSULTA AMB EL CERCADOR GOOGLEGoogle

WWW
ALUMNES DE MARGA

CALENDARI DELS ALUMNES DE MARGA

diumenge, 16 de desembre de 2012

FESTIVAL DE NADAL

Ja ha passat, ha estat aquesta tarda! Ha  anat molt bé ! A tothom ha agradat, els nervis ja s'han esfumat i la funció ja s'ha celebrat. Hem passat una tarda magnífica disfrutant amb el meravellós festival que els alumnes de 4t. i 6è han presentat. Han fet un recorregut pel passat i hem celebrat el present. Estem d'aniversari. L'escola ha fet els 50 !
Desitgem que us hagi agradat. Una fantàstica felicitació pels nens i nenes participants, així com els seus professors: Xavier, Raül, Neme, Mª Angeles, Mireia, Mari Carmen i Marga.
                                                       BON NADAL A TOTHOM!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada