L' HORA A QUALSEVOL PUNT DEL MÓN

ENS VISITEN DES DE ....

EL NOSTRE COL·LEGI

EL NOSTRE COL·LEGI
clica a sobre de la imatge

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS
Congregación religiosa de vida apostólica, fundada hace 147 años por el Venerable Padre Usera en Toro (Zamora) y consagrada a la evangelización, educación de la juventud y solidaridad con los más desfavorecidos.

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN
El Venerable Jerónimo Mariano Usera y Alarcón, Fundador de la Congregación de las Hermanas del Amor de Dios, nació en Madrid el 15 de septiembre de 1810 y murió en La Habana (Cuba), el 17 de mayo de 1891. El 28 de junio de 1999 fue declarado Venerable por el Santo Padre Juan Pablo II. "En estas dos cosas, principalmente, se parece el hombre a Dios: en decir la verdad y en hacer el bien" (Padre Usera)

LEMA CURS 2014-15

LEMA CURS 2014-15
HI HA LLUM...CONNECTA'T, TRANSMET I TRANSFORMA

CONSULTA AMB EL CERCADOR GOOGLEGoogle

WWW
ALUMNES DE MARGA

CALENDARI DELS ALUMNES DE MARGA

dimecres, 31 d’octubre de 2012

LA GUÀRDIA URBANA

 
 
Dins del programa d'Ed. Vial a les escoles, ahir el Carles i la Bea, dos agents de la guàrdia urbana, ens van fer una classe  teòrica i pràctica. Havíem de dur les guies urbanes de Barcelona i buscar un seguit de dades que ells ens anaven posant. Ens va agradar molt. També la Bea ens va fer una explicació molt bona dels canvis que havia sofert la ciutat de Barcelona des de l' època dels romans fins ara i tot això amb fotografies que vèiem a la pissarra. Va ser un matí molt instructiu. 
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada