L' HORA A QUALSEVOL PUNT DEL MÓN

ENS VISITEN DES DE ....

EL NOSTRE COL·LEGI

EL NOSTRE COL·LEGI
clica a sobre de la imatge

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS
Congregación religiosa de vida apostólica, fundada hace 147 años por el Venerable Padre Usera en Toro (Zamora) y consagrada a la evangelización, educación de la juventud y solidaridad con los más desfavorecidos.

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN
El Venerable Jerónimo Mariano Usera y Alarcón, Fundador de la Congregación de las Hermanas del Amor de Dios, nació en Madrid el 15 de septiembre de 1810 y murió en La Habana (Cuba), el 17 de mayo de 1891. El 28 de junio de 1999 fue declarado Venerable por el Santo Padre Juan Pablo II. "En estas dos cosas, principalmente, se parece el hombre a Dios: en decir la verdad y en hacer el bien" (Padre Usera)

LEMA CURS 2014-15

LEMA CURS 2014-15
HI HA LLUM...CONNECTA'T, TRANSMET I TRANSFORMA

CONSULTA AMB EL CERCADOR GOOGLEGoogle

WWW
ALUMNES DE MARGA

CALENDARI DELS ALUMNES DE MARGA

diumenge, 4 de desembre de 2011

PREPARANT EL NOSTRE PESSEBRE


Aquestes són algunes imatges que avui us oferim del treball de plàstica que hem fet.
Es tracta del pessebre. Ja és aquí. A casa ens van ajudar els pares a transformar una capsa de sabates en un magnífic refugi per a la Santa Nit. Nosaltres vam pintar les figures: el bou i la mula, l'estel, Josep, Maria i el nen Jesuset. Els vam retallar i enganxar. Finalment vam decorar i col.locar cada figureta al seu lloc. Amb neu i tot! Esperem que us agradin. Nosaltres ens vam divertir molt fent-los.
En la propera entrada us els presentarem tots acabats! Els exposarem a l'entrada del col.le. Us convidem a què els vingueu a veure en directe. Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada