L' HORA A QUALSEVOL PUNT DEL MÓN

ENS VISITEN DES DE ....

EL NOSTRE COL·LEGI

EL NOSTRE COL·LEGI
clica a sobre de la imatge

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS
Congregación religiosa de vida apostólica, fundada hace 147 años por el Venerable Padre Usera en Toro (Zamora) y consagrada a la evangelización, educación de la juventud y solidaridad con los más desfavorecidos.

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN
El Venerable Jerónimo Mariano Usera y Alarcón, Fundador de la Congregación de las Hermanas del Amor de Dios, nació en Madrid el 15 de septiembre de 1810 y murió en La Habana (Cuba), el 17 de mayo de 1891. El 28 de junio de 1999 fue declarado Venerable por el Santo Padre Juan Pablo II. "En estas dos cosas, principalmente, se parece el hombre a Dios: en decir la verdad y en hacer el bien" (Padre Usera)

LEMA CURS 2014-15

LEMA CURS 2014-15
HI HA LLUM...CONNECTA'T, TRANSMET I TRANSFORMA

CONSULTA AMB EL CERCADOR GOOGLEGoogle

WWW
ALUMNES DE MARGA

CALENDARI DELS ALUMNES DE MARGA

dissabte, 10 de desembre de 2011

CALENDARI D'ADVENT 2011
Des del dia 27 de novembre hem iniciat el temps d'Advent. Un temps de preparació per a l'arribada de Jesús, el dia 25 de desembre, dia de Nadal; a classe hem fet el nostre calendari, cadascú de nosaltres ha fet una finestreta on hem expressat una acció que volem posar en pràctica en aquest període i sempre si és possible. Cada matí un de nosaltres obre la finestreta i ens agrada compartir aquest moment amb els altres. Som molt responsables del que hem escrit: Ajudaré més a casa, no em barallaré amb el meu germà, seré més responsable amb els deures, seré solidari amb aquells que ho necessitin... i així ens anem expressant i responsabilitzant-nos dia a dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada