L' HORA A QUALSEVOL PUNT DEL MÓN

ENS VISITEN DES DE ....

EL NOSTRE COL·LEGI

EL NOSTRE COL·LEGI
clica a sobre de la imatge

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS
Congregación religiosa de vida apostólica, fundada hace 147 años por el Venerable Padre Usera en Toro (Zamora) y consagrada a la evangelización, educación de la juventud y solidaridad con los más desfavorecidos.

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN
El Venerable Jerónimo Mariano Usera y Alarcón, Fundador de la Congregación de las Hermanas del Amor de Dios, nació en Madrid el 15 de septiembre de 1810 y murió en La Habana (Cuba), el 17 de mayo de 1891. El 28 de junio de 1999 fue declarado Venerable por el Santo Padre Juan Pablo II. "En estas dos cosas, principalmente, se parece el hombre a Dios: en decir la verdad y en hacer el bien" (Padre Usera)

LEMA CURS 2014-15

LEMA CURS 2014-15
HI HA LLUM...CONNECTA'T, TRANSMET I TRANSFORMA

CONSULTA AMB EL CERCADOR GOOGLEGoogle

WWW
ALUMNES DE MARGA

CALENDARI DELS ALUMNES DE MARGA

dissabte, 26 de març de 2011

ACTIVITAT ESPORTIVA "LA DRAGONADA"
El passat 22 de març, dimarts, del 2011. Els alumnes de 6è de primària vam participar en unes jornades esportives que ens van organitzar els professors d'educació física, en Carlos i en Javi. Acompanyats pels professors i els nostres tutors: la Marga, en Xavi i la Neme, vam anar fins a Can Dragó i la nostra escola i vuit escoles més vam practicar diverses modalitats esportives com: el salt d'alçada, relleus, el salt de longitud, tanques, disc i javelina,velocitat i marxa.
Va ser una jornada fantàstica. Ens ho vam passar molt bé i vam fer nous amics!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada