L' HORA A QUALSEVOL PUNT DEL MÓN

ENS VISITEN DES DE ....

EL NOSTRE COL·LEGI

EL NOSTRE COL·LEGI
clica a sobre de la imatge

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS
Congregación religiosa de vida apostólica, fundada hace 147 años por el Venerable Padre Usera en Toro (Zamora) y consagrada a la evangelización, educación de la juventud y solidaridad con los más desfavorecidos.

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN
El Venerable Jerónimo Mariano Usera y Alarcón, Fundador de la Congregación de las Hermanas del Amor de Dios, nació en Madrid el 15 de septiembre de 1810 y murió en La Habana (Cuba), el 17 de mayo de 1891. El 28 de junio de 1999 fue declarado Venerable por el Santo Padre Juan Pablo II. "En estas dos cosas, principalmente, se parece el hombre a Dios: en decir la verdad y en hacer el bien" (Padre Usera)

LEMA CURS 2014-15

LEMA CURS 2014-15
HI HA LLUM...CONNECTA'T, TRANSMET I TRANSFORMA

CONSULTA AMB EL CERCADOR GOOGLEGoogle

WWW
ALUMNES DE MARGA

CALENDARI DELS ALUMNES DE MARGA

dimecres, 8 de desembre de 2010

NADAL JA ÉS A L'ESCOLA !

Amb els primers dies de desembre l'ambientació de l'escola s'ha transformat i podem dir que el Nadat ja és a l'escola.
S'han penjat grans murals al rebedor de primària, amb estels que decoren el "quadrant" i ens anuncien que quelcom gran aviat ens il.luminarà d'una manera ben especial, EL NAIXEMENT DE JESÚS.
Als passadissos de primària també han anat decorant les portes de les classes amb vistosos dibuixos nadalencs pintats pels nostres alumnes.I els naixements de cada cicle s'han anat posicionant en punts estratègics dels passadissos.
Les corones d'advent han entrat a les nostres aules per recordar-nos que som en un període de preparació per a rebre a Jesús infant.
I d'aquí a l'últim dia del trimestre els alumnes de 4t i de 6è de primària estan en una activitat frenètica davant de l'estrena de l'obra de Nadal que serà el proper dia 19 de desembre. Un no parar!
Ja us seguirem explicant...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada