L' HORA A QUALSEVOL PUNT DEL MÓN

ENS VISITEN DES DE ....

EL NOSTRE COL·LEGI

EL NOSTRE COL·LEGI
clica a sobre de la imatge

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS
Congregación religiosa de vida apostólica, fundada hace 147 años por el Venerable Padre Usera en Toro (Zamora) y consagrada a la evangelización, educación de la juventud y solidaridad con los más desfavorecidos.

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN
El Venerable Jerónimo Mariano Usera y Alarcón, Fundador de la Congregación de las Hermanas del Amor de Dios, nació en Madrid el 15 de septiembre de 1810 y murió en La Habana (Cuba), el 17 de mayo de 1891. El 28 de junio de 1999 fue declarado Venerable por el Santo Padre Juan Pablo II. "En estas dos cosas, principalmente, se parece el hombre a Dios: en decir la verdad y en hacer el bien" (Padre Usera)

LEMA CURS 2014-15

LEMA CURS 2014-15
HI HA LLUM...CONNECTA'T, TRANSMET I TRANSFORMA

CONSULTA AMB EL CERCADOR GOOGLEGoogle

WWW
ALUMNES DE MARGA

CALENDARI DELS ALUMNES DE MARGA

divendres, 15 d’octubre de 2010

VISITA AL MUSEU TORRE BALLDOVINAAvui dia 13 d'octubre del 2010, hem visitat el museu Torre Baldovina de Santa Coloma de Gramanet. Hem fet el taller Dames i Cavallers. Taller de l'Edat Medieval i ens ha agradat moltíssim.
Hem fet tres parts:


A la primera part ens han fet una explicació de com funcionaven els estaments socials a l'edat mitjana. Ens hem divertit perquè ens hem disfressat de nobles, cavallers, monjos i pagesos.

Després d'esmorzar hem passat al taller de manualitats i hem fet un punt de llibre on hem escrit el nostre nom amb lletra gòtica sobre un paper que imitava el pergamí d' aquella època i després sobre una fullola hem dibuixat i pintat el nostre escut de cavallers.Finalment hem passat a aprendre unes passes d'una dansa medieval i a veure com s'entrenaven els cavallers.

Ens ha agradat molt i molt i hem après un munt de coses de la vida a l'edat mitjana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada