L' HORA A QUALSEVOL PUNT DEL MÓN

ENS VISITEN DES DE ....

EL NOSTRE COL·LEGI

EL NOSTRE COL·LEGI
clica a sobre de la imatge

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS
Congregación religiosa de vida apostólica, fundada hace 147 años por el Venerable Padre Usera en Toro (Zamora) y consagrada a la evangelización, educación de la juventud y solidaridad con los más desfavorecidos.

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN
El Venerable Jerónimo Mariano Usera y Alarcón, Fundador de la Congregación de las Hermanas del Amor de Dios, nació en Madrid el 15 de septiembre de 1810 y murió en La Habana (Cuba), el 17 de mayo de 1891. El 28 de junio de 1999 fue declarado Venerable por el Santo Padre Juan Pablo II. "En estas dos cosas, principalmente, se parece el hombre a Dios: en decir la verdad y en hacer el bien" (Padre Usera)

LEMA CURS 2014-15

LEMA CURS 2014-15
HI HA LLUM...CONNECTA'T, TRANSMET I TRANSFORMA

CONSULTA AMB EL CERCADOR GOOGLEGoogle

WWW
ALUMNES DE MARGA

CALENDARI DELS ALUMNES DE MARGA

dissabte, 31 de gener de 2015

VISITEM CATALUNYA EN MINIATURA
El passat 15 de gener vam anar a visitar Catalunya en miniatura, com que estàvem estudiant les comarques, les seves capitals, i altres dades,  les nostres Mestres: La Rosa, La mari Carmen i la Marga ens van organitzar aquesta sortida que ens va agradar moltíssim. A més a més vam tenir un dia preciós  i vam poder aprendre i veure moltes maquestes de tota Catalunya, ara bé la que més ens va agradar va ser la del Camp Nou, després la de Montserrat i la del Tibidabo.. Us recomenem fer una visita..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada