L' HORA A QUALSEVOL PUNT DEL MÓN

ENS VISITEN DES DE ....

EL NOSTRE COL·LEGI

EL NOSTRE COL·LEGI
clica a sobre de la imatge

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS
Congregación religiosa de vida apostólica, fundada hace 147 años por el Venerable Padre Usera en Toro (Zamora) y consagrada a la evangelización, educación de la juventud y solidaridad con los más desfavorecidos.

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN
El Venerable Jerónimo Mariano Usera y Alarcón, Fundador de la Congregación de las Hermanas del Amor de Dios, nació en Madrid el 15 de septiembre de 1810 y murió en La Habana (Cuba), el 17 de mayo de 1891. El 28 de junio de 1999 fue declarado Venerable por el Santo Padre Juan Pablo II. "En estas dos cosas, principalmente, se parece el hombre a Dios: en decir la verdad y en hacer el bien" (Padre Usera)

LEMA CURS 2014-15

LEMA CURS 2014-15
HI HA LLUM...CONNECTA'T, TRANSMET I TRANSFORMA

CONSULTA AMB EL CERCADOR GOOGLEGoogle

WWW
ALUMNES DE MARGA

CALENDARI DELS ALUMNES DE MARGA

diumenge, 1 de juny de 2014

COLÒNIES 2014


SANTA MARIA DEL COLLELL (GIRONA)
Els dies 26, 27 i 28 de maig els alumnes de 3r i 4t de primària hem viscut un fantàstics dies de colònies en un paratge meravellós.
Hem disfrutat de la convivència, de la cooperació i de l'ajuda que ens podem oferir els uns als altres.
El nostre centre d'interès ha estat "Els egipcis" i hem fet activitats relacionades amb aquest tema, llàstima de la pluja, que en ocasions ha fet que el nostre lloc d'actuació fos al teatre de la casa!
Però l'important és que ens ho hem passat molt bé, que cap de nosaltres s'ha fet mal i que tenim ganes de tornar a viure uns dies com aquests!

 

 Els professors que hem viscut aquests dies amb els vostres fills us felicitem pels nens que teniu, tenim i estem desitjant  tornar a conviure amb ells! 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada