L' HORA A QUALSEVOL PUNT DEL MÓN

ENS VISITEN DES DE ....

EL NOSTRE COL·LEGI

EL NOSTRE COL·LEGI
clica a sobre de la imatge

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS
Congregación religiosa de vida apostólica, fundada hace 147 años por el Venerable Padre Usera en Toro (Zamora) y consagrada a la evangelización, educación de la juventud y solidaridad con los más desfavorecidos.

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN
El Venerable Jerónimo Mariano Usera y Alarcón, Fundador de la Congregación de las Hermanas del Amor de Dios, nació en Madrid el 15 de septiembre de 1810 y murió en La Habana (Cuba), el 17 de mayo de 1891. El 28 de junio de 1999 fue declarado Venerable por el Santo Padre Juan Pablo II. "En estas dos cosas, principalmente, se parece el hombre a Dios: en decir la verdad y en hacer el bien" (Padre Usera)

LEMA CURS 2014-15

LEMA CURS 2014-15
HI HA LLUM...CONNECTA'T, TRANSMET I TRANSFORMA

CONSULTA AMB EL CERCADOR GOOGLEGoogle

WWW
ALUMNES DE MARGA

CALENDARI DELS ALUMNES DE MARGA

dissabte, 23 de juny de 2012

ÚLTIM DIA DEL CURS 2011-12

Amb aquesta imatge volem acomiadar el curs. Se'ns ha passat volant ! Era una de les frases que més he sentit aquest matí. Al curs vinent anem a 6è, però ara tenim pel davant un temps de relax, de no haver de complir horaris, adéu a l' uniforme,  la motxilla, el xandall d'esport, els deures i  l'estudi diari... Un temps per fer amics, anar a la platja, al parc, retrobar-nos amb la família i per GAUDIR.
BON ESTIU A TOTHOM: alumnes i pares.  Ha estat un plaer! Fins setembre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada