L' HORA A QUALSEVOL PUNT DEL MÓN

ENS VISITEN DES DE ....

EL NOSTRE COL·LEGI

EL NOSTRE COL·LEGI
clica a sobre de la imatge

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS
Congregación religiosa de vida apostólica, fundada hace 147 años por el Venerable Padre Usera en Toro (Zamora) y consagrada a la evangelización, educación de la juventud y solidaridad con los más desfavorecidos.

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN
El Venerable Jerónimo Mariano Usera y Alarcón, Fundador de la Congregación de las Hermanas del Amor de Dios, nació en Madrid el 15 de septiembre de 1810 y murió en La Habana (Cuba), el 17 de mayo de 1891. El 28 de junio de 1999 fue declarado Venerable por el Santo Padre Juan Pablo II. "En estas dos cosas, principalmente, se parece el hombre a Dios: en decir la verdad y en hacer el bien" (Padre Usera)

LEMA CURS 2014-15

LEMA CURS 2014-15
HI HA LLUM...CONNECTA'T, TRANSMET I TRANSFORMA

CONSULTA AMB EL CERCADOR GOOGLEGoogle

WWW
ALUMNES DE MARGA

CALENDARI DELS ALUMNES DE MARGA

dimecres, 19 d’octubre de 2011

CONFERÈNCIA DE LA FUNDACIÓ VICENÇ FERRERAhir, dia 18 d'octubre, un membre de la fundació Vicenç Ferrer va venir a l'escola per parlar-nos del seu país, Índia, i dels projectes que ha engegat aquesta ONG enllà, ajudant els nens, les dones i la gent gran.

Ens va agradar que anava parlant i alhora veiem projectades a la gran pantalla del teatre imatges del que ens explicava.

Per finalitzar vam poder fer tota mena de preguntes que ell, molt amablement, ens anava responent.

Ens ha servit per veure que fora del nostre país hi ha altres cultures i maneres diferents de viure i sobretot grans necessitats per atendre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada