L' HORA A QUALSEVOL PUNT DEL MÓN

ENS VISITEN DES DE ....

EL NOSTRE COL·LEGI

EL NOSTRE COL·LEGI
clica a sobre de la imatge

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS
Congregación religiosa de vida apostólica, fundada hace 147 años por el Venerable Padre Usera en Toro (Zamora) y consagrada a la evangelización, educación de la juventud y solidaridad con los más desfavorecidos.

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN
El Venerable Jerónimo Mariano Usera y Alarcón, Fundador de la Congregación de las Hermanas del Amor de Dios, nació en Madrid el 15 de septiembre de 1810 y murió en La Habana (Cuba), el 17 de mayo de 1891. El 28 de junio de 1999 fue declarado Venerable por el Santo Padre Juan Pablo II. "En estas dos cosas, principalmente, se parece el hombre a Dios: en decir la verdad y en hacer el bien" (Padre Usera)

LEMA CURS 2014-15

LEMA CURS 2014-15
HI HA LLUM...CONNECTA'T, TRANSMET I TRANSFORMA

CONSULTA AMB EL CERCADOR GOOGLEGoogle

WWW
ALUMNES DE MARGA

CALENDARI DELS ALUMNES DE MARGA

dissabte, 5 de març de 2011

CARNAVAL


El passat divendres, dia 4 de març, tota l'Educació Infantil i Primària vam fruir d'un magnífic carnaval. Enguany el tema escollit havia estat "Els animals" i per cicles ens havíem repartit els animals : salvatges pel cicle inicial, els animals domèstics i de granja pel cicle mitjà i tota mena d'insectes i aràcnids pel superior. Els petits de l'escola (ed. infantil) podien escollir qualsevol de tots.

La desfilada va començar pels volts de dos quarts de quatre i al carrer ens esperaven els pares i avis, càmara en mà per fer-nos moltes fotografies. Vam fer una agradable rua pel Turó de la Peira, la tarda era molt agradable, el temps ens acompanyava i ens ho vam passar molt divertit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada