L' HORA A QUALSEVOL PUNT DEL MÓN

ENS VISITEN DES DE ....

EL NOSTRE COL·LEGI

EL NOSTRE COL·LEGI
clica a sobre de la imatge

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS

ESCUDO DE LA CONGREGACIÓN HERMANAS DEL AMOR DE DIOS
Congregación religiosa de vida apostólica, fundada hace 147 años por el Venerable Padre Usera en Toro (Zamora) y consagrada a la evangelización, educación de la juventud y solidaridad con los más desfavorecidos.

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN

J. MARIANO USERA Y ALARCÓN
El Venerable Jerónimo Mariano Usera y Alarcón, Fundador de la Congregación de las Hermanas del Amor de Dios, nació en Madrid el 15 de septiembre de 1810 y murió en La Habana (Cuba), el 17 de mayo de 1891. El 28 de junio de 1999 fue declarado Venerable por el Santo Padre Juan Pablo II. "En estas dos cosas, principalmente, se parece el hombre a Dios: en decir la verdad y en hacer el bien" (Padre Usera)

LEMA CURS 2014-15

LEMA CURS 2014-15
HI HA LLUM...CONNECTA'T, TRANSMET I TRANSFORMA

CONSULTA AMB EL CERCADOR GOOGLEGoogle

WWW
ALUMNES DE MARGA

CALENDARI DELS ALUMNES DE MARGA

diumenge, 13 de febrer de 2011

Akanuu, l'arquer persa i la seva autora Mª Carme Roca


L'autora del llibre Akanuu, l'arquer persa, Mª Carme Roca ens ha visitat el passat dia 22 de febrer a l'escola. Vam poder dur els nostres llibres per a què ens els signessi i li van fer un munt de preguntes que ja teníem preparades per fer-li.


Va ser molt emocionant que algú que ha escrit el llibre que treballem a l'escola ens expliquessi el per què dels noms, o el temps que va trigar en fer la feina d'investigació i la d'escriure´l; ens va agradar saber detalls de la vida de la Mª Carme. En resum ens va resultar molt interessant aquesta visita i tot el que ens va explicar. Molta sort Mª Carme i esperem llegir altres llibres dels que ja has publicat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada